Catalan English Spanish

La Masia

Masia de l’antic terme municipal d’Aqualonga. S’origina a l’Edat Mitjana, documentada formant part del monestir de Sant Cugat sota el nom de Mas Trilles. Al segle XVI pren el nom de Vilallonga. A part dels camps de cereals i vinyes, disposava d’un àrea de cultiu de regadiu a la vora de la riera, de la que prenia l’aigua a partir d’un embassament i d’un canal que la distribuïa. La masia, que respon al model tradicional, ha perdut part de les edificacions que la composaven. Fou restaurada el 2005.

Can Vilalloga, situat al bell mig de la serra de Collserola, es troba a només 17 kilòmetres del centre de Barcelona, a Sant Cugat del Vallès. El restaurant és envoltat per una ampli ventall d'ambients naturals mediterranis, predominantment boscos, que juntament amb formacions de vegetació baixa, acullen una variada fauna.

Disposem de 3 menjadors, 1 menjador privat per a 12 persones i la terrassa.

Can Vilallonga és una aposta segura i de qualitat, on el tracte amb el client, humà i proper, i la nostre cuina, ens han ajudat a obtenir el premi d'excel·lència 2014 atorgat per TripAdvisor.

  • can vilallonga antiga
  • terrassa
  • menjador paris